Halka Küpe Nasıl Kombinlenir?

Halka Küpe Nasıl Kombinlenir?

Halka Küpe İçin Stil Önerileri

 

Her sezonun favorileri arasında mutlaka kendine yer bulan halka küpe, kombinin en özel detayı haline gelebilir. Yeter ki birbiriyle iyi anlaşan parçaları bir araya getirin ve bazı detaylara dikkat edin.

Peki, Halka Küpe Nasıl Kombinlenir? İşte, halka küpelerin yer aldığı kombinler için bazı öneriler!

 

Büyük Küpe mi, Küçük Küpe mi?

 

Önemsiz bir ayrıntı değil; küpenin büyüklüğü yansıttığı stili belirleyebilir, kombinin karakterini değiştirebilir.

Bu noktada, büyük ve küçük modeller için değişmez karakter özelliklerinden bahsetmek mümkün olmamakta, çünkü elbette boyut, stili belirleyen tek unsur değil. Yine de küçük halka küpelerin genellikle klasik stile daha yakın olduğu, büyük halka küpelerin ise spor stillere kolay uyum sağlayabileceği söylenebilir.

Renk, desen gibi özellikler bakımından birbirinin aynısı iki modelden büyük olan, daha hareketli bir görüntü ortaya koyacaktır. Tasarım taş gibi gösterişli detaylar içermiyorsa, büyük küpelerin bu canlı etkisinden spor kombinlerde yararlanılabilir.

 

Saç Modeline Göre Küpe Seçimi

 

Kombin içinde küpenin etkisini arttırmak istiyorsanız, toplu saç modelleri kullanın. Özellikle küçük halka küpelerin vurgu kazanması için bu tür saç modellerine ihtiyaç var.

Küpe, birden fazla renk, desen, iri figürler gibi varlığını güçlü şekilde hissettiren ayrıntılara sahipse açık saç, küpenin sahip olduğu dikkat çekiciliğin abartılı bir görüntü ortaya çıkarmasını önleyebilir, görüntüyü dengeleyebilir.

 

Yüzünüzün Tipine Göre Küpe Seçimi

 

Halka Küpe Nasıl Kombinlenir sorusu, yüz şekline dikkat etmeyi de gerektirebilir.

Özellikle kullanacağınız saç modeli topluysa (at kuyruğu, topuz, ıslak saç modelleri), küpe ön plana çıkacağından, yüz tipinin algılanış şeklini büyük ölçüde etkileyecektir.

Geniş çaplı ve hem geniş çaplı hem de kalın halka küpeler, yuvarlak yüz tiplerini olduğundan daha geniş gösterebilir. Bu tip bir etki elde etmek istemiyorsanız, ya küçük çaplı halka küpe modellerini tercih edin ya da büyük halka küpenin yaratacağı bu etkiyi ortadan kaldıracak ayrıntılardan yararlanın.

Kıyafette omuzları açıkta bırakan yaka tasarımları, büyük halka küpelerin yuvarlak yüzleri daha geniş göstermesini engelleyecektir. Uzun, dağınık ve özellikle dalgalı saç modeli de aynı işlev için kullanılabilir.

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.