Hangi Aksesuar Sizi Yansıtıyor?

Hangi Aksesuar Sizi Yansıtıyor?

Stile Göre Aksesuar Seçimi

 

Kendinizi dış dünyaya ifade etmede, aksesuarın rolü büyük. Seçtiğiniz aksesuarın tasarımı, özellikle günlük kombinlerde, kişisel beğenilerinizden daha fazlasını yansıtır. Kendi evreninizin nasıl bir yer olduğu hakkında, kombindeki bu küçük detaylardan ipucu edinmek mümkün. Aksesuar seçerken, onların birer iletişim aracı olduğunu aklınızda bulundurmanızda fayda var.

Peki, hangi stil nasıl detayları gerektiriyor?

 

Klasik Stili Benimsiyorsanız…

 

Olgun, ağırbaşlı, bilge ve asil… Klasik stilin karakteristik özellikleri bunlar. Kimi zaman onu lüks ve ihtişamla birlikte anmak da mümkün.

Klasik stil, özel organizasyonların vazgeçilmezi. Bazıları için o, sadece özel organizasyonlarda gündeme gelmiyor, günlük giyime de sirayet ediyor.

Siz de klasik şıklıktan vazgeçemeyenlerdenseniz, aksesuar seçiminde ihtişamlı ama ağırbaşlı parçalar tam size göre. Burada anahtar kelime, "parlaklık”. Parlak detaylardan bol bol yararlanabilirsiniz. Bu kapsamda taşlı ürünler, değerlendireceğiniz ilk seçeneklerden. Tasarımında taş olan parçalar, klasik stile kolayca uyumlanır.

Takı seçiminde "uyum”, klasik şıklık için gerekli. O nedenle, set halindeki takılara yönelebilirisiniz. Takı Seti Gümüş materyalle, uyum ve ağırbaşlılık- asalet kriterlerini karşılayacaktır.

 

Spor Stili Benimsiyorsanız…

 

Enerjik, özgür, konforlu, kuralsız… Bunlar da spor stilin karakteristik özellikleri. Günlük giyimde ona rastlama sıklığı çok daha fazla.

Kendinizi spor stille ifade ediyorsanız, aksesuar seçiminde tercihinizi çoğunlukla sadelikten yana yapacaksınızdır. Pastel renkler, ince zincirler, küçük figürler vs. tercih listesinin ilk sıralarında konumlanan detaylardan. Bununla birlikte, sadelik bir kural değil. Uygun bir materyal söz konusuysa, iri figürler, canlı renkler gibi ayrıntılar da spor stilde kendine yer bulabilir. Gümüş, çelik, deri, doğal taş gibi materyaller, bu tür detayların gösterişini törpüleyerek, onları spor kombinlere uygun hale getirebilir.

Spor stilin deneysel yaklaşıma izin verdiğini söylemek mümkün. O yüzden, aksesuarda cesur alternatiflerden yana tercih kullanabilirsiniz.

Aksesuar tasarımının yanı sıra, niceliği de dikkat etmeniz gereken konulardan. Çok sayıda takı, kombini spor stilden uzaklaştırabilir.

 

Her Stile Uygun Seçenekler Gümüşistan’da!

 

Ağırbaşlı klasik ya da kıpır kıpır spor… Sizi hangisi ifade ediyor?

Tarzınız ne olursa olsun, aradığınız özgünlükse, Gümüşistan koleksiyonlarına göz atmanızda fayda var. Tekli takılar, Takı Seti Çeşitleri ve isimli tasarımlar için siparişlerinizi online mağazamızdan verebilirsiniz.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.