Kıyafete Göre Aksesuar Seçimi

Kıyafete Göre Aksesuar Seçimi

Kombini Doğru Aksesuarla Tamamlayın

 

Harika bir kıyafet kombini oluşturabilirsiniz, fakat onu yanlış aksesuarlarla tamamlarsanız, bu şıklık ortadan kalkacaktır.

Aksesuar seçiminde kıyafet stilinin etkisi büyük. Peki, Hangi Kıyafete Hangi Aksesuarlar seçilmeli? İşte, farklı konseptler ve bunlara uygun aksesuar önerileri!

 

Abiye Konseptinde Aksesuar Seçimi

 

Abiye, ihtişamlı takıları özgürce kullanabileceğiniz konseptlerden. Bununla birlikte, elbise tasarımı, takıda ihtişamı sınırlandırabilir.

Yoğun taş, boncuk ve pul gibi ışıltılı işlemelere sahip abiye elbiseleri, rengârenk ve bol taşlı aksesuarlarla tamamlamamaya dikkat edin. Aksi halde, ortaya abartılı, rüküş bir görüntü çıkabilir.

 

Ofis Kombinlerinde Aksesuar Seçimi

 

Pek çok ofis ortamı, sade ama şık parçaları gerektirir. Parlak ve/ veya renkli detaylarda abartı, ofis için uygun değildir. Bununla birlikte, gereğinden fazla sade parçalar da özenilmemiş izlenimi yaratacaktır.

Sade tasarımlı gümüş aksesuarlar, ofis için ideal alternatiflerin başında geliyor. Bunlar sadeliği ve şıklığı ustaca bir araya getirir. Ne de olsa gümüş, şamata çıkarmadan asaletini sergileyen bir materyal. Gümüşün bu karakterinden yararlanın.

 

Yakaya göre Kolye Seçimi

 

Kolye, görüntü üzerinde büyük etkiye sahip aksesuarlardan. Kullanacağınız üst giyim ürününün yaka modelini, kolye seçiminde rehber olarak alabilirsiniz.

Balıkçı yaka modeli, boynu saran choker, gerdanlık gibi kolye çeşitleri için uygun değildir. Balıkçı yaka için, sarkan uzun ve/ veya iri taşlı- figürlü kolyeleri kullanabilirsiniz.

Hâkim yaka ve gömlek yaka gibi sert karaktere sahip modeller, kolyesiz kombine de izin verir, fakat bunları kolye ile tamamlayacaksanız, ince zincirli, zarif kolye modellerini tercih edebilirsiniz. Bu kolyeleri yakanın üstüne çıkarmak yerine, altında konumlandırın.

Omuzları tamamen açıkta bırakan kayık yaka ise her tür kolye için uygun bir zemin sağlamakta. Gerdanlık ve chokerlar, kayık yakalı giysilerde masalsı bir etki ortaya çıkarabilir.

 

Spor Stillerde Aksesuar Seçimi

 

Hangi Kıyafete Hangi Aksesuar türlerinin kullanılması gerektiği sorusu, spor stillerde dinamik parçaları gündeme getiriyor.

Enerjisi yüksek spor stilleri, aynı dinamizme sahip parçalarla tamamlayın. Deri, makrome ve çelik aksesuarlar, spor kombinlere başarıyla uyum sağlayacaktır. Bu tür materyallerden üretilmiş aksesuarlar, grunge ve urban gibi stillerin meydana getirilmesinde kullanılabilir.

 

 

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.