Klasik Stilde Aksesuar Seçimi

Klasik Stilde Aksesuar Seçimi

Giyimde Klasik Stil Nedir?

 

Modanın zamansızlarından biri, klasik stil. Onun ağırbaşlı karakteri, resmiyet ve şıklığın bir araya gelmesini gerektiren her durumda yardıma koşuyor.

Giyimde klasik tarz, sadelik odağında şekillenir. Pek çok uygulamada hafif ya da baskın bir resmiyet ve ciddiyetin varlığından bahsetmek mümkün. Bu sebeple, ofis giyim, klasik tarzla birlikte ilk akla gelenlerden.

Kimileri için klasik tarz sadece ofiste kalmıyor, sokağa da taşıyor. Daha samimi detaylar ekleyerek klasik stili, sokak kombinlerinde de kullanabilirsiniz.

Hem erkek hem de kadın klasik giyimde sıkça yer alan parçalardan bahsedilebilir. Kruvaze ceket, kumaş pantolon ve desensiz gömlek, klasik tarzın bu vazgeçilmezlerinden. Bu parçaların hepsini ya da herhangi ikisini içeren bir kombin, kolayca klasik etki yaratacaktır.

Kadın klasik giyime özel parçaların başında ise ince dokulu trikolar ve kalem etek geliyor. Bunlar kruvaze ceketle özellikle ofis için uygun bir görüntü ortaya çıkarabilir.

Ayakkabıda klasik kadın kombinlerinin favorisi, stilettolar. Bunun yanı sıra, loafer ayakkabıları da klasik kombine dâhil etmek mümkün.

Renk konusunda cömert davranmamakta yarar var. İki ya da üç renk, kombin için yeterli gelecektir. Klasik tarzın karakterini yansıtan ağırbaşlılığı, koyu ya da nötr renklerle elde edebilirsiniz. Bu iki gruptan seçilen renkleri dengeli şekilde kullanmak gerek.

Peki, klasik stil ne tür aksesuarları gerektiriyor?

 

Gümüşe Öncelik Verebilirsiniz

 

Takıda gümüş materyal, sade tasarımla bir aradaysa, klasik tarz için son derece uygundur. Yalın çizgilere sahip Bayan Gümüş Bileklik, küpe ve kolye modelleri arasından seçeceğiniz şık ürünleri klasik giyim kombinlerine tereddüt etmeden ekleyebilirsiniz.

 

Çantada Materyale Dikkat!

 

Bez çantaların genellikle spor stile daha kolay uyarlanabildiği söylenebilir. O yüzden, deri ya da süet materyalden üretilmiş çantalardan yana tercih yapmanızda yarar var.

Sırt çantaları, çoğunlukla spor bir karaktere sahiptir. O yüzden, klasik kombinleri sırt çantaları yerine, el ve omuz çantalarıyla tamamlamaya özen gösterin.

 

Kombine Fular Ekleyebilirsiniz

 

Sade bir fular, en çok klasik giyime yakışır. Pastel veya nötr tonlardaki, desensiz veya geometrik desenlere sahip bir fular, özellikle gömlek kombinlerinde klasik etkiyi arttıracaktır.

 

Klasik Stil İçin Şık Alternatifler

 

Gerçek bir klasik kombin hazırlamak için gümüş kolye, küpe, broş veya Gümüş Bileklik Almaya karar verdiyseniz, tasarımı özgün modellerin peşinde olun. Klasik stilin yanı sıra, başka stiller için de kullanılabilecek şık tasarımlara Gümüşistan koleksiyonlarından ulaşabilirsiniz.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.