Minimalist Kombinler Nasıl Hazırlanır?

Minimalist Kombinler Nasıl Hazırlanır?

Sadeliğin Gücü Adına!

 

İhtişamda cömert olan, elbette her zaman rağbet görecek, ama modern çağ, sadeliği de bir tercih sebebi haline getirdi. Karmaşası bol çağımızın, modada sadelik arayışında olması gayet anlaşılabilir.

Sadeliğin yarattığı dinginliğe duyulan ihtiyaç, ev dekorasyonundan giyim modasına, her yerde minimalizmin etkisini arttırdı. Minimalizm günümüzde, modayı etkileyen bir akım olmanın ötesinde, bir hayat tarzı olarak da karşımıza çıkıyor.

O, etkisini en çok sokakta hissettiriyor. Peki, sokak modasında trendleri belirleyen minimalizm tam olarak nedir?

 

Minimalist Stil Nedir?

 

Minimalizm, nicelikte "az”ı, tasarımda yalınlığı, ifade eder. Minimalist bir kombin için kıyafette, aksesuarda ve makyajda mümkün olduğunca az ve sade detaylar kullanmalısınız.

Minimalist stile sahip kıyafetlerde dekolte genellikle yer almaz. Dökümlü yapı, giysiyi minimalizme daha kolay uyarlamayı sağlar.

 

Minimalizmi Nerede Kullanabilirsiniz?

 

Spor stil, minimalizm için son derece kullanışlı bir zemin. O nedenle, minimalizmi en çok sokaklarda görüyoruz.

Bununla birlikte, minimalist detaylarla klasik etki elde etmek de mümkün. Klasik minimalizmden ofis kombinlerinde faydalanabilirsiniz.

 

Minimalizmde Aksesuar Seçimi

 

Gümüş materyalden üretilen yalın tasarımlar, "sadeliği bozmadan şık olma” kuralını başarıyla yerine getirir. Dolayısıyla, gümüş bileklik, küpe ve Gümüş Kolye Çeşitleri, risk içermeyen alternatiflerdir.

Takıdan kemere, tüm aksesuarlarda en fazla iki renk olmasına dikkat edin. İkiden fazla renk içeren kıyafet kombinlerinde kemer de kullanılacaksa, kemerin kombine yeni bir renk eklememesine, pantolon veya etekle aynı renk olmasına özen gösterin.

 

Minimalizmde Renk Seçimi

 

Sadelik kuralıyla ilişkili olarak, kombin en fazla üç renk içermeli. Bununla beraber, kullanılan renkler sıcak tonlardaysa,  sayıyı düşürmekte fayda var, zira ikiden fazla sıcak renk, minimalizmden uzaklaşmaya sebep olabilir.

Kombinde tek renk kullanabileceğiniz gibi, aynı rengin farklı tonlarını da tercih edebilirsiniz.

Minimalizm için risksiz renklerin beyazın tonları, krom, kahve tonları ve siyah olduğunu da aklınızda bulundurun.

 

Görüntüyü Monotonlaştırmayın

 

Sadeliğin, boğucu bir etki yaratmasına izin vermeyin. Üçten fazla renk kullanmama, tek renk ya da aynı rengin farklı tonlarını kullanma uygulamaları genellikle kıyafet içindir. Bu uygulamaların monoton bir görüntü ortaya çıkarmaması için aksesuarda hareketlendirici renkleri devreye sokabilirsiniz.

Hareketliliği sağlamada renklerin yanı sıra, diğer detaylardan da yararlanmanız mümkün. Asimetrik kesim, fırfır, volan, düğme gibi ayrıntılar bu konuda işlev görebilir.

 

Bu Tasarımları Minimalizme Kolayca Uyarlayabilirsiniz

 

Şamatasız zarafetleriyle göz dolduran Gümüş Kolye Çeşitleri Gümüşistan’da! Kombindeki diğer detayları değiştirerek, onları dilediğiniz başka stiller için de tereddüt etmeden kullanabilirsiniz.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.